lördag 23 februari 2008

Jennifer Lopez har väl förhoppningsvis fallit i glömska snart och måste nu tjäna pengar på att sälja bilder av sina barn. Men vad kan man väl vänta av en tjej som bär päls utan att tänka?
Detsamma gäller ju den hyllade Beyoncé som i alla fall tidigare burit päls men som också anses vara en tjej med koll på sin musik och karriär.
Deras pälsbärande är dock inget att vara stolt utan över precis tvärtom och videon nedan visar vad bl a dessa glamourgirls ställer till med , indirekt.
Mycket mycket starka bilder och jag varnar för detta då vi får se djur som flås levande och också lever efter det att pälsen "skalats av".
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=j_lopez&Player=wm
Jag tänker inte åka till Kina eller Korea och bränna pengar i djurplågarländer så länge sådana här avskum får hålla på. Här kan vi nog inte räkna med några minnesbilder och påföljande ånger. De här människorna har inga känslor och ursäktas ofta med att de behöver pengarna. Det gjorde kanske Judas också när han förrådde Jesus i Bibelns texter och vem vet vilka som behövt pengar genom tidevarven. Ska vi ursäkta det här p g a att något behöver pengar?

2 kommentarer:

Foppa sa...

Oj oj oj, nu har du verkligen kommit igång med bloggandet....

Men du, V70 är inte så ful! XC60, ooo vilken skönhet....vad är en snygg bil då Marita??

Farbror Brommel sa...

Foppa! En snygg bil är egentligen en strömlinjeformad sedan och som exempel anför jag BMW M 6 och Mercedes CL. En herrgårdsvagn ska se ut som en herrgårdsvagn. V 70 såg tidigare så rejäl och kraftfull ut men bakluckan och alla konstiga ytor och den åtsnörpta bakdelen ser helskumt ut!
Vi ses väl den 7 mars?