måndag 23 mars 2009

Och Wanja vet ingenting.....

....oavsett om hon vet eller inte om detta avtal så har hon gjort en dundertabbe. Att skriva på ett avtal in blanco dvs att inte veta vad beloppet för beviljad pension låter nästan som om hon ropar ut sin inkompetens. En sådan ordförande kan knappast LO ha råd med. De behöver nu en kraftfull person som leder sina medlemmar mot detta grisfestande ( jag är överförtjust i Tommy Berggrens uttryck grisfest) från näringslivets toppchefer. VAd gäller AMF har våra arbetsgivare betalat in till AMF och varifrån har de dragit dessa små procent ? Jo min och alla andra arbetande svenskars inkomster. Vi har trott att dessa pengar ska läggas i en pensionspott och växa med åren men i krisens tidevarv får vi stå för notan och också lägga lite dricks till de underbetalda AMF-cheferna. Nåväl Wanja visste inget. Det tror jag inte på. En sådan inkompetent person kan hon väl inte vara? Det är inte bättre att hon inte vet så att säga. Om hon har vetat så har hon spottat sina medlemmar i ansiktet. Hennes medlemmar litar på att hon bevakar deras intressen, inte sina och övriga styrelsemedlemmars. Knappast har hon gått lottlöst ur detta heller...
...och inte har Margot Wallström gått lottlöst ur sitt EU-kommissionärsuppdrag heller. Vi har via skattesedeln fått den högst tveksamma äran att betala en rekordhög pensionssumma till den likaledes underbetalda Wallström.
På dem bara!!!! Här har vi fått stå för notan som skattebetalare. Oacceptabelt!!!
http://www.e24.se/kvinna/business/artikel_1193693.e24
Män eller kvinnor? Socialdemokrater eller moderater? Näringslivschefer eller statliga bolagschefer? Alla har de skuffat undan skattkistor och nu ska jakten på den försvunna skatten börja!!!!!!!

Inga kommentarer: