söndag 7 december 2008

Att minnas för att härda ut vintern!



Ljuva minnen från Mount Rushmore i South Dakota, en delstat som har mycket att erbjuda förutom otrevlig trängsel. Den lilla huvudstaden Pierre var vårt residens för ett par dagar och naturligtvis måste vi se Mount Rushmore.




Som "Florida"-bor fick vi många kommentarer när vi kom upp i höglänta trakter. Här är det väl kallt för er som kommer från Florida???? Kul !
Vädret var fantastiskt under de fem veckor vi besökte USA och dagligen kunde vi njuta av vackra färger som smektes av de intensiva solstrålarna. Jag har nog aldrig tagit så många bilder av blommor som på denna resa. Vem kan minnas blommor och färger i ett Sverige som ömsom har regn ömsom grått icke-väder? Just nu florerar längtan efter sol och färger. Vintern sviker oss aldrig på samma sätt som somrarna gjort de senaste åren och vintern är verkligen en djupt deprimerande period som försätter en i ett nästan vegeterande tillstånd, förutom jobbet då. Såna här gånger är det tur att ha ett jobb som känns meningsfullt och värt att åka till. Men att åka till jobbet och sedan hem igen, i mörker, är fruktansvärt. Varför tycker folk om vintern och detta mörker?











Inga kommentarer: