söndag 7 december 2008

Oppositionen mobiliserar sig!

Vilken överraskning! Det här har vi väl sett förut? Socialdemokraterna laddar på nytt med knähundarna från mp och v. De sistnämnda har insett att de inget är utan att sälja sina själar till socialdemokraterna. Strunt samma om politiken inte är enig. Det enda som enar dem är deras längtan efter makt och därtill hörande löneförmåner. Det spelar nog ingen roll vem som regisserar vanstyret i Sverige. Inga ledande politiker idag har den idealistiska syn på världsförbättring som gör dem till ledande ideologer. Den ideologi som råder är "plånbokens" och den som bjuder högst får väljarnas stöd. Med Mona Sahlin vid rodret kan vi nog också mynta uttrycket "blind leder blind" men hon får nog en rejäl löneförhöjning och kan skriva statsminister i sin CV där SSU och den långa vägen dominerar och där utbildning ståtar med sin frånvaro. Tänk att styra Sverige med gymnasieexamen i botten! Det ni!

1 kommentar:

Foppa sa...

Vet inte hur det är nu, antar att det är jäkligt mkt bättre, men för en fem sex år sedan så hade Sverige, inom EU, den minst utbildade regeringen förutom Portugal. Det säger ju en hel del om Socialdemokrater och annat vänsterpack. En bra sosse är en Död sosse!

Det jävliga med det är faktiskt att de hederliga sossarna börjar dö ut ordentligt. De som växte upp i rejäl fattigdom på 20 o 30-talen. Det vanliga folket har sossarna att tacka mkt för. Den genuina socialdemokratin måste ha varit nra för landet med tanke på att vi gick från ett av värdens fattigaste till rikaste under andra hälften av 1900-talet. Dagens sossar lever inte som dess förfäder. Det är helt klart! Dagens sossar är den gamla högern kan man säga. missförstå mig rätt!! Four more years säger jag bara!!